Nokia

2011.02.10. 13:05

Azt suttogják itt Britanniában, hogy a Nokia illetve a cég atyaúristene Stephen Elop nagy bejelentéssel áll elő pénteken. Erre meghívta az összes górét Londonba, majd sajtótájékoztatót tart a sajtónak is.

A jóember a Microsoft-tól igazolt át, hogy átvegye a finn óriás cég iranyítását. Úgyhogy remélem számíthatunk valami kooperációra Bill Gates apóékkal.

Sulley-ék is itt drukkolnak mellettem és próbálnak egy tál rizsből jósolni, de eddig nem nagyon jutottak semmire!

Talán ennek köszönhető vagy sem, felfelé kezdtek szökni a részvényárfolyamok, úgyhogy lehet beruházok. Elkelne már egy új sportkocsi a garázsba!

Remélem előhúznak valami nagyot, mint Rodolfo a belső zsebből, aztán Balo papa kaszálhat kicsit!

Meg aztán Én örülnék valami faszános Nokia okostelefonnak mondjuk Win7-tel. Egyből telepíteném rá a Super Mariot és végigvinném mind a 45 pályát. Jut eszembe, az első telcsim is egy 3210-es volt. Ó a régi szép idők!

Szóval kíváncsian várom mit fognak előadni a nagyok! Mert ha csak a lopott biciklimet, akkor továbbra is valami androidos mobillal fogom elcsúfítani a Galliardo kihangosító szettjét.

Pénteken meglátjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr702650376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.02.10. 13:54:45

és mi van az ájfonnal? arra mar nem buknak a punettik? pedig regen ott volt a pezsgopukkantos alkalmazas, utána iFuck uFuck, és máris ott fityeg a foglalt tábla a kilincsen

Balo45 2011.02.10. 19:25:29

mi az almát csak megesszük, nem telefonálunk vele!
amúgy meg a szomszédba lakott a Soprano familia, azok is mindig csak a kutyát dobálták vele..
a nokiát meg csak ráállítottam rezgőre, aztán már jöttek is a sunák Balo papához
süti beállítások módosítása