BL sorsolás

2011.03.19. 08:43

Péntek délben megtartották a negyeddöntők sorsolását a Bajnokok Ligájában.

Lehet okoskodni, hogy Mourinho apó csapata gyenge ellenfelet kapott vagy sem?! Szerintem nem véletlenül jutott el a Tottenham idáig, de mostmár ideje lesz, hogy valaki megállj-t parancsoljon nekik! Meghát Ibráékat is kiütötték, egyértelmű kinek fogok szurkolni!

A legszebb, hogy ezen az ágon a harmadik pár győztese szerepel még, így már az elődöntőben összejöhet a Real - Barca. Hacsak a Sahtar nem szól bele! megtréfálták ők már a katalánfalviakat, de sztem sima lesz. Telesírt zsebkendőkkel mennek már haza a donyecki fiúk az első meccs után.

Ami biztos, hogy lesz angol csapat a 4 között is. Nem elég, hogy a Chelsea és a Manchester találkozik egy évben 12szer egymással ilyen-olyan formában. Most még a BL-ben is összesorsolták őket. Minden esetre a benzinre vagy kerozinra nem kell sokat költeni egyik csapatnak sem! Átugranak csak a szomszéd grundra rugdalni a pettyest.

Ezen az ágon az angolok ellenfele az Inter-Schalke győztese lesz. Vigyázni kell a régi szeretett klubbomnak, mert a Raúl vezette brigád már pár meglepetéssel szolgált az idén. De remélem ellőtték az összes puskaport és hazám fiai - nem mintha 1 olasz is játszana az Inter kezdőben - bejutnak a legjobb 4 közé!

Forza Italia!

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr292750393

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.06. 16:02:02

Mit játszik ma a Barcelona a Shaktar ellen? És a Manchesteriek mennyi gólt lőneka Chelseanek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása