Sulley új álma

2011.03.30. 09:52

Sulley tegnap azzal jött hozzám, hogy abbahagyja a focit és baseballozni akar. Először azt se tudtam miről beszél, de aztán felvilágosított, hogy ez is egy sport Amerikában.

Itt is futkározni kell körbe egy stadionban, és megőrülnek érte az emberek. Ez a szavannán töltött időkre emlékezteti. Plusz ütni kell a labdát egy furkósbottal, ami olyan neki mintha egész nap a bambuszát szorongathatná. És itt kézzel is el lehet kapni a labdát, ami sokkal jobban tetszik neki,mint az, hogy az európai fociban csak lábbal érhet bele.

Állítólag ebben a sportban mindenki doppingol, aki nem azt kitagadják. Így nem kell félni a lebukástól, mint Angliában egy meccs után, amikor a gyepmesterre kell ráadnia a mezét, hogy bemenjen helyette vizeletmintát adni. Azt mondta, nem érti, hogy erről miért nem beszélt neki senki gyerekkorában, hogy ilyet is lehet választani!?

De aztán az igazi indokra is fény derült. Most valami pakisztáni maca találkozásra hív egy videóban, amit Sulley annyira komolyan vett, hogy már el is indult jegyet foglalni a legközelebbi New York-i gépre.

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr312782580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása