Divatvilág

2011.03.25. 10:25

A múltkori videómat látva, több divatügynökség is hívott, hogy bevennének modellnek. Látták, hogy milyen ügyesen boldogulok az edzőfelszerelés felvételével.

Többek szerződést ajánlottak, hogy adjam elő ezt egy reklám kisfilmben. Jövő héten pedig jelenésem van a milánói divathéten.

De mondtam nekik, hogy nekem nincs időm ilyesmire. Úgy kiütött a Sulley-féle gyógyfőzet, hogy nem is emlékszem az eseményekre arról az estéről. Csak úgy tudom felidézni, mint a régi öregek: elbeszélés alapján.

Inkább lepasszolnám a lehetőséget Adriano barátomnak. Úgyse tud magával mit kezdeni, mióta kitették a Roma keretéből. De ezeknek beszélhetek, csak engem akarnak..

Aztán meg itt ez a Dzeko gyerek. Mióta mezt kapott és nem ő dobálja vissza a labdákat az edzésen kapuralövésnél, nagyon kinyílt a csipája. Azt hitte lemásolhatja Balo papa tanítani való stílusát, és valami zsíros szponzorszerződést összeszedhet, de a nyomomba sem érhet! Ezzel maximum egy üres falu közepén lehet tamponreklám! Nagyon gyenge!

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr852769255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása