Boxoló hét

2011.02.05. 09:00

A hétközi fordulóban két helyen is egymásnak estek a felek a futballpályákon. Nekem ez olyan érzés, mint amikor Sulley kiskorában meglátta a távolból közeledni a banánszállító autót.

Az első esetben Chivu-nál szakadt el a cérna a Bari - Inter meccsen és képzelte magát Roy Jones Jr.-nak. Egy jobb csapottal a földre parancsolta ellenfelét, amit később a fegyelmi bizottság 4 meccs eltiltással honorált.

Mondhatnám kiütötte Rossit, mint Pityukát a himlő.

A másik eset Friccföldről való. A Bayern München mérkőzés lefújás után a VB gólkirály Thomas Müller és a ’passzkirály’ Arjen Robben egymásnak estek, pontosabban a holland boxújságot evett reggelire és próbálta megütni társát, de a célzóvizet nem itta meg, mert célt tévesztett. A csapattársak választották szét őket.

A veszekedésre tárgya mi más lett volna, minthogy Telihomlok párszor elfelejtett passzolni a jobb helyzetben lévő társának, majd ezt Thomas a gőzmozdony szóvá tette.

Robben természetesen ezt nem így látta és elégtételt akart venni a dús hajszálait dícsérő Mülleren. Az esetnek vélhetően még lesz folytatása!

Ilyenkor hiányzik onnan a jó öreg Van Bommel. Csak rájuk nézett volna, aztán vigyázzba állnak 2 hétig! Nem bírnak magukkal a fiatalok, mióta a hentes kitette a lábát onnan!

Még ide sorolnám - bár ez csak a hétvégén fog kiderülni - hogy melyik volt csapattársa tesz kárt először Torres-ben. Ugyanis a Liverpool ellen fog debütálni hétvégén először Chelsea mezben. A fogadóirodákban lehet tenni erre is, úgyhogy megyek és a Poulsen gyerekre felteszek egy rugót. Jó képességűnek tűnik!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr202639644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása