Super bowl – XLV

2011.02.09. 10:00

Hát meg kell mondjam szomorú vagyok! Elvérzett a csapatom a döntőben, amelynek Snoop Doggal együtt szurkoltam.

Az elején még jót röhögtünk azon, ahogy Christina Aguilera elfelejtett himnuszt énekelni. De aztán elkedődött a meccs és még észhez sem tértek a srácok, már 14-0ra vezetett a Green Bay.

Big Ben nem volt a helyzet magaslatán, két labdát is eladott. Polamalu is hiába vágta nyakon Jennings-t, ő így is beszédült a gól területre és már 3 TD különbség volt a két csapat között. Na ekkor rúgtam le a TV-t és vetettem elő Sulley-val a woodoo babákat, hogy okozzon valamit. Mert nem lesz ez így jó!

Ezáltal több ember is megsérült véletlenszerűen - van aki bárányhimlő átkot kapott, van akinek a vállát szúrta meg. Utóbbi sikeresebbnek bizonyult.

Ilyenkor már csak a konyhai TV-n tudtuk nézni a meccset.

A harmadik negyedben Big Ben passzolt óriásit, és hozott ezzel pontokat a csapatnak. Utána pedig Muntari indította a Mózes féle vízválasztó átkot és ezáltal Mendenhall ballagott át a tömegen, visszahozva ezzel a meccsbe a Pittsburgh-öt.

Erre nagy italozásba kezdtünk, amit nem kellett volna, mert nem figyetünk addig a játékra. Mire pedig már észbe kaptunk egy fumble-t bírtak összehozni a skacok.

A Green Bay-nél Rodgers lemásolta Big Ben első TD-passzát, majd válaszként Wallace futotta le a védőket és újra szoros lett a kűzdelem. Ráadásként a 2 pontos is sikerült. Ekkor egy field goal távolság választotta csak el a feleket.

A végjátékban a Packersnek nem sikerült újabb TD-t összehozni, viszont egy field goal-t szereztek, amire a Steelers már sajnos nem tudott válaszolni.

Így a vége 31-25 lett. A Green Bay vihette haza a Vince Lombardi trófeát és Rodgers kapta az MVP díjat.

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr162648048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása