Szezonkezdés

2011.08.11. 19:46

Miután hazajöttünk a csapattal Amerikából, ami állítólag egy másik földrész - csak nem tudom akkor hogy lehet egy ország is?! Na mindegy..

A lényeg, hogy kidobáltam a rohadó halakat a Gallardoból, amivel a csapattársaim megszivattak. Szellőztetni már nem volt érdemes, inkább leselejteztük..
De egy előnye volt a dolognak: azóta a srácok rettegnek Balo haragjától, így imádok edzésre járni, mert nem tudhatják melyik pillanatban csapok le rájuk!

Egyébként úgy érzem egyre jobban formába lendülök! A hétvégén az United ellen is megcsináltam volna a Zizou-cselt, de felrúgtak mint a büdösbogarat..


Most megyek, mert a srácok üzentek, hogy vigyek nekik 40 liter gázolajat. Állítólag szalonnát akarnak sütni valami húsbolt kirakatában. Angliában most ez a menő!
Több helyen mutattak a TV-ben vadkempingezőket. Este kimegyek én is a srácokkal. Jó bulinak ígérkezik!

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr273146757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása