Grammy-díj átadás

2011.02.15. 10:25

Nem mindennapi programnak ígérkezett, így beiktattuk a srácokkal, hogy elmegyünk a Grammy gálára. Megnézzük a puccos sztárocskákat, a vörös szőnyegen felvonuló nőstény felhozatalt, meg hogy ki kap a díjat a tavalyi zenei munkásságáért.

 

Adriano-t egy másik cél is vezérelte. Minden áron ki akarta deríteni, hogy a Lady Gaga tényleg nő-e?

Elsőre nagyon összetört, ugyanis egy tojásban hozták az énekesnőt. Megadta a módját a bevonulásnak! Négyen cipelték be a terembe.

 

 

De aztán szerencsére színpadra is lépett és így Adriano hátra osonva beállhatott táncosnak, hogy testközelből fejthesse meg a rejtélyt. Majd mikor a fények úgy engedték, alsó madárfogásból ellenőrizze, hogy minden rendben van-e Gagánál.

Ez annyira jól sikerült, hogy azóta számot cseréltek és ha jól gondolom, jelenleg is valami hotel luxus lakosztályában szivarozgatnak és hamuznak a 2 díjra amit az énekesnő kapott.

 

 

Amikor bejött Christina Aguilera többed magával, mi felálltunk Sulley-val, mert azt hittük, hogy a himnusz következik, csak most jöttek neki segíteni többen is. De szóltak a környéken ülők, hogy erről szó sincs. Ez most egy másik produkció. Így visszaültünk.

Utána végigtomboltuk az Eminem-Rihanna közös dalt, bár a szövegből a mai napig nem értek egy betűt sem, de marha jól nézett ki, ahogy lángolt minden. A szám végére bejött Dr. Dre is, a rap-legenda. Aki meglepetésemre most úgy ki volt kerekedve, mint egy jóllakott napközis.

 

Ezután tűnt el a sorok között Muntari is. Azt mondta megkeresi Justin Bieber-t, mert valami könnyed vacsorára vágyik és a puha sült gyermekhús hasonlít legjobban a gnúpörkölt ízéhez, ami a kedvence.

De leragadt Rihanna ruhájánál. Szerzett egy matchboxot, amivel a parkolóházból lejövetelt kezdte imitálni az énekesnő testén. Mire a biztonságiak kitették az előtérbe. De ő ott is nagyon jól érezte magát. Talált egy akváriumot tele halakkal és azokat tanulmányozta a műsor végéig.

Én meg a biztonság kedvéért rámozdultam Eva Longoriára, mert hallottam, hogy Tony Parkernek ő adott kosarat legutóbb. De hiába, állítólag már megvan az utód, így esélyem nem sok maradt. Ahogy hazaértem egyből le is töröltem a sunyiban letöltött Született feleségek részeket.. hamar kiábrándultam.

Mindent összegezve azért megérte elmenni. Látni hogy zajlik egy ilyen parádé. Érdekes volt!

Kapott díjat Jay-Z, John Legend, Eminem, Lady Gaga és Rihanna is. A többieket meg vagy nem ismertem, vagy éppen máshova figyeltem!

Ennyi, na ciao!

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr232661960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása