Barca - Arsenal

2011.03.09. 20:05

Magáról a meccsről nem sok mindent akarok írni. Jól elrugdalóztak a srácok egy ideig. Az Arsenal be volt fosva, mint Pistike a mesemondó versenyen általános negyedik osztályban.

A Barcelona rúghatott volna nyolcat önerőből, ha nem akarnak minden áron gólt vagy gólokat rúgatni még a hobbit filmekből kölcsönkért Messivel. De Van Persie kiállításával alapvetően eldöntötte Busacca bíró, hogy ki fog továbbjutni. A végén még izgulhattak, hogy az önbizalomhiányban nem szenvedő Bendtner gyerek belebotlik-e a labdába. De amúgy sima volt.

Ami jobban izgat, hogy vajon mit látott ez a kisgyerek Puyol fején?

 

Utoljára akkor láttam ilyet, amikor véletlenül rányitottam öreganyámra a pottyantóson még gyerekkoromban sárgabarack szüretelés után.

De Pique is esélyes egy Samu-díjra ezzel a fejszerkezettel, meg bónuszként egy Vértesszöllős díszpolgára címre. Ha Shakira ezt visszanézi, lehet többet nem engedi, hogy a barlangjába rajzolgasson.

Na mentem Milan meccset nézni! Holnap jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://balotelli.blog.hu/api/trackback/id/tr782726509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása